Aangesloten leden HSBN

ONZE LEDEN


Al deze bedrijven zijn lid van HSBN en veelal door de SEMH gecertificeerd krachtens de HWK regeling.(SEMH is de enige gekeurde certificeringsinstantie in de Haarwerkbranche en toetst of haarwerkbedrijven voldoen aan de eisen die de HSBN stelt.) Al onze leden hebben nagenoeg met alle zorgverzekeraars een zorgovereenkomst. Ze zijn ingedeeld naar provincie. 

Flevoland

Haarwerk Instituut Nederland VOF
Groene Velden 5 - 7
8211 BA  Lelystad
0320-220414
Gerard van Dijk
/
info@haarwerkinstituut.nl 
www.haarwerkinstituut.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Met onze 40 jarige expertise in Haarwerken met een onzichtbare natuurlijke uitstraling voor Dames, Heren en Kinderen, zijn wij er voor u bij haarverlies , hoofdhuid – en haarproblemen. De eerste kennismaking met Haarwerk Instituut Nederland is meestal telefonisch of per mail, tijdens het eerste contact proberen wij een idee te krijgen wat uw wensen zijn, Om u in een ontspannen sfeer te kunnen adviseren, werken wij op telefonische afspraak in een van onze aparte, sfeervolle behandelruimten. Ook is thuis – of ziekenhuisbezoek mogelijk !Haarwerk Instituut Nederland heeft een ruime voorraad en zorgt ervoor dat tijdens de eerste vrijblijvende intake voldoende modellen voor u klaar staan. Wij informeren u duidelijk over de vele soorten Haarwerken en oplossingen die er zijn. U kunt de Haarwerken passen. Er is een grote verscheidenheid aan modellen, vezels , en methodes om het haarwerk te bevestigen. Wij kunnen u helpen een juiste keuze te maken. Neem een vertrouwd iemand mee. Advies bij alternatieve hoofdbedekking, zoals petjes, mutsjes , sjaals en haarbanden. Het is mogelijk om confectiemodellen van elke vezel, in 1 dag te leveren en aan te passen in ons eigen atelier. Informeer naar de mogelijkheden. De financiële afwikkeling met de zorgverzekering kunnen wij verzorgen als u een verwijzing voor een haarwerk van uw arts heeft. Het te vergoeden bedrag brengen wij meteen in mindering.

Rita Strijk Haarwerken
Rozenwerf 131
1355 AM  Almere Haven
06-40875947
Rita Strijk
/
/
Onder Constructie

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik).

MoveHs Pure & Natural Hair Solutions
Operetteweg 7
1323 VJ  Almere
053-4348494
Viola en Dave  de Vries
06-31743766
info@movehs.nl 
www.movehs.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) met de  hoogste haar en knoop kwaliteit en met veel beweging in het haar. Onopvallend, natuurlijk, met optimaal draagcomfort, zodat u zich weer vrij beweegt, een veilig gevoel en beauty ervaart. U hoeft geen belemmering of angst meer te voelen wanneer u actief aan de dagelijkse dingen mee doet, of u nu sport, motor rijdt, of  met uw haaroplossing gaat zwemmen en slaapt. Uw haaroplossing zal voor u geen beperking meer zijn en u weer zelfvertrouwen geven.

Melinda Magic Hands
Markerkant 15 21A
1314 AV  Almere
/
Melinda Berika
06-13254980
melinda-magic.hands@hotmail.com  
www.melindamagichands.com

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik)

Friesland

Donkervoort Haarwerken
Veldmansweg 1
9257 VP  Noardburgum
/
Anneke Donkervoort
06-11475748
a.donkervoort@live.nl   
www.donkervoorthaarwerken.nl   

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). 

HairReset Jantien
De Singel 16
9281 LK  Harkema
0512-360003
Jantien Stienstra

info@hairresetjantien.nl  
www.hairresetjantien.nl  

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) en hebben ruime ervaring in het oplossen van hoofdhuid – en haarproblemen. We kunnen de conditie van de hoofdhuid verbeteren, zodat de haargroei wordt bevorderd. Daarnaast zijn we specialist  op het gebied van haarwerken. Voor mensen die tijdelijk of blijvend kaal zijn hebben we de nieuwste en mooiste modellen haarwerken . Deze natuurlijk ogende en gemakkelijk te dragen haarwerken zijn er voor jong en oud  en voor zowel vrouwen als mannen. Voor de buitenwereld lijkt het gewoon uw eigen haar. Ook kunt u bij ons terecht voor hairextensions en een prachtige collectie headwear.

Timme Haircreations
Willem Alexanderplein 11
8931 DW  Leeuwarden
058-2884530
Frederik Timme

info@timmehaircreations.nl   
www.timmehaircreations.nl 

 Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Mensen die een haarwerk nodig hebben kunnen zich wenden tot Frederik Timme, Anja Timme of Lea Deen die zich hierin hebben gespecialiseerd. Als een klant belt, plannen we eerst een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. Dit kan zowel bij ons in de salon als bij de mensen thuis plaatsvinden. Tijdens dat gesprek brengen we precies in kaart wat de klant wil. Sommige mensen hebben een compleet haarwerk nodig en andere alleen een bepaald gedeelte. Aan de hand van modellenboeken en kleurstalen kiezen we dan samen enkele geschikte modellen uit die we vervolgens bestellen. Wanneer het gewenste model en kleur zijn gevonden, brengen we het geheel in model door het te knippen en te stylen. Mensen gaan vervolgens met een totaalpakket aan verzorgingsproducten naar huis. Later wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor een service- en controlebeurt, maar ook tussendoor nemen we vaak nog even contact op om te informeren of alles nog bevalt.

Gelderland

Barbershop Wamel
Dorpsstraat 57
6659 CC  Wamel
0487-501255
Didia van Empel
/
didia@barbershop-wamel.nl  
www.barbershop-haarwerken.nl  

Hallo ik ben Didia van Empel en naast het kappersvak heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in pruiken en haarwerken. Heeft u last van haaruitval ten gevolge van chemotherapie of alopecia en bent u op zoek naar een erkend haarwerkspecialiste? De meest gevreesde bijwerking van chemotherapie is dat je al je haar verliest. Als je er achter komt dat je kale plekken krijgt, dan stort je wereld in. Het verloop van haaruitval is bij iedereen anders en volstrekt onvoorspelbaar. Veel mensen beginnen aan een eenzame strijd, die dikwijls leidt tot emotionele problemen. 
Om haarwerken te mogen verkopen heb je dus niet alleen vakkennis nodig, maar zeker ook levenservaring en inlevingsvermogen. Dat is mij na ruim 30 jaar wel duidelijk geworden. Als haarspecialist geef ik mijn klanten de mogelijkheid om voor een pruik te kiezen, maar als de klant alsnog aangeeft voor een mutsje of sjaal te kiezen, dan sta ik helemaal achter die beslissing. Bij ons gaat het niet om verkopen, maar dat de klant zichzelf terug kan vinden als ze in de spiegel kijkt. Onze klanten krijgen alle privacy en aandacht die ze nodig hebben.

Haar 2
Bellestein 17-19
6714 DP  Ede
0318-637448
Dini Rutten
/
info@2kappers.nl 
www.2kappers.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) Iedereen wil er goed en gezond uitzien. Ons uiterlijk is belangrijk voor ons. Een mooie, volle haardos past vaak bij het ideaalbeeld van mannen en vrouwen. Haaruitval, dun haar en kaalheid kunnen daarom veel impact hebben met een negatief zelfbeeld en minder zelfvertrouwen tot gevolg. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor haarproblemen. Wij helpen u daarbij. We zorgen ervoor dat u weer goed en zelfbewust voor de dag komt.

Haarboutique Paris
Lage Landenlaan 45
7325 SH Apeldoorn
Erik de Graaf
06-549 47788
haarboutiqueparis@gmail.com 
www.haarboutiqueparis.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik) Wij maken een oplossing voor u mogelijk of het nu gaat om een heel haarwerk, haarstukjes, synthetisch of echt haar en ook voorzien wij in een ruime voorraad mutsjes, haarbanden en sjaals. Wij zijn laagdrempelig en ontvangen u in alle rust, zodat u de volle aandacht krijgt. Wij  verzorgen prachtige haarwerken en haaraanvullingen voor mensen die in geval van ziekte en andere omstandigheden genoodzaakt zijn deze te dragen. Uw zorg gaat bij ons voor alles. Het aanschaffen van een haarwerk of haaraanvulling is vaak een emotionele gebeurtenis, daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Bent u door omstandigheden niet in staat ons te bezoeken, dan komen wij bij u aan huis of in het ziekenhuis. In een oriënterend gesprek gaan we samen met u kijken welk haarwerk het beste bij uw uiterlijk past. Door de vele mogelijkheden is het eindresultaat dan ook zeer natuurgetrouw. Wij zorgen er ook voor dat u vertrouwd raakt met het op- en afzetten, wassen en onderhouden van uw haarwerk.

HAAR Droom
Bloemheuvellaan 7
7322 JA Apeldoorn
Jessica Polman
06-28619256
info@haar-droom.nl 
www.haar-droom.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik).

Haircare
Parkweg 81
6717 HM  Ede
0318-632344
Monique Heiwegen
06-18669597
haircare@peoplebehindthemirror.nl 
www.peoplebehindthemirror.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Wanneer er een grote kans op haarverlies aanwezig is, zullen wij u persoonlijk bijstaan in zulke moeilijke tijden. Het gevoelsmatig verliezen van uw “identiteit” wanneer u uw haar verliest, zullen wij zoveel mogelijk beperken door samen met u het juiste haarwerk aan te meten. Ook voor andere hoofdbedekking zoals mutsjes, petten en sjaals kunt u bij ons terecht. Persoonlijke begeleiding, kwaliteit en privacy zijn bij ons uiteraard gegarandeerd.

Hairmasters Doetinchem
Haareweg 94
 7009 EG  Doetinchem
0314 - 364749
Marco Finkers
/
doetinchem@hairmasters.nl  
www.hairmasters.nl  

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is het goed voor te stellen dat u hier in de eerste instantie onzeker van kunt worden. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk en wanneer u te maken krijgt met haaruitval is het goed voor te stellen dat hierdoor uw zelfvertrouwen afneemt. Bij Hairmasters helpen wij u graag om door middel van een haarwerk uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Dankzij de professionaliteit van onze medewerkers en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Wij adviseren u hier graag over, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is. Om in ieders wens te kunnen voorzien werken wij bij Hairmasters met verschillende soorten haarwerken, zowel voor vrouwen als mannen. Welk haarstuk voor u het meest natuurlijk is, hangt af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar de huidige staat van uw eigen haar en bespreken we uw wensen. Eén van onze specialisten helpt u graag met een persoonlijk advies om uiteindelijk tot het haarwerk te komen dat het best bij u past.

Groningen

Haarstudio Nauta
Molenstreek 7
9641 HA  Veendam
0598-617042
Ellen Nauta
/
kantoor@haarstudionauta.nl 
www.haarstudionauta.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (Pruik).  Heel veel mensen kampen met haar- en hoofdhuidproblemen. Haar maakt een belangrijk deel uit van ons uiterlijk. Haaruitval, kaalheid (ook door bijvoorbeeld een chemotherapie) of extreme dunheid kan een groot persoonlijk probleem zijn, waar desondanks veel mensen (te) lang mee blijven rondlopen. Maar gelukkig is er iets aan te doen. Of u nu om medische-, esthetische-, of psychische reden een pruik, haarwerk of een haaraanvulling nodig hebt. In dat geval bent u hier aan het juiste adres.

Haarwerk Atelier Margriet
Tuinbouwwijk 63
9665 NN  Oude Pekela
/
Margriet Bijholt
06-42132603
info@haarwerkateliermargriet.nl  
www.haarwerkateliermargriet.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (Pruik) en maathaarwerken.  Wanneer je op langere termijn meer haren verliest dan aangroeit wordt er gesproken van haarverlies. Het verlies van haar kan op alle leeftijden voor komen en kan een grote invloed hebben op je zelfvertrouwen. Haarverlies kan in verschillende vormen verschijnen en heeft dan ook een groot scala aan persoonlijke oplossingen. Op zoek naar een oplossing kom je verschillende aanbieders tegen die niet allemaal op dezelfde kwaliteit werken. Wie selecteert op de prijs komt al snel uit op een synthetisch pruik met een algemene pasvorm. Bij haarwerkatelier Margriet worden haarstukken gemaakt voor zowel een klein als een groot budget. Tijdens een persoonlijke analyse kunnen al uw wensen worden meegenomen en worden maten met de hand opgemeten voor een optimale pasvorm en draagcomfort. Op deze site is meer informatie te vinden over het achtergrond van haarverlies, de mogelijke oplossingen en de specifieke rol die haarwerkatelier Margriet hierin kan betekenen. Voor meer informatie kan u altijd vrijblijvend bellen of een afspraak maken.

Ornatrix
Kamperfoelielaan 4a
9363 EV Marum
0594-740004
Jolanda Brouwers
info@ornatrix.nl 
www.ornatrix.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken (pruik) en hebben hier een ruime ervaring in. Door onze medewerkers is veel ervaring opgedaan bij  meerdere bedrijven. Wij hebben de kennis en ervaring dat een medisch hulpmiddel voor camouflage van kaalheid of dunner haar, voor ieder persoon verschillend kan zijn. Verschil in keuze tussen de diverse haarwerken wordt o.a. bepaald door de persoonlijke voorkeur van u, tijdelijk of permanent haarverlies, lang of kort haar enzovoort. De kracht van ons is dat wij goed naar u luisteren, oftewel “Wij van Ornatrix Haarwerken hebben goede oren, waarmee wij uw wensen duidelijk kunnen horen.”

Paris Hair Cosmetics (asp.)
Steenstilstraat 21
9711 GJ Groningen
06-53301717
06-26259941
albertus@vdkaap.nl 
www.parishaircosmetics.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken (pruik). 

Limburg

Cabello
Schuitenberg 35
6041 JH  Roermond
0475-317133
Ankie en Madeleine Severius
/
info@haarspeciaalzaakcabello.nl 
www.haarspeciaalzaakcabello.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik) en hebben hier met de dragers van haarwerken een ruime ervaring in. Dragers die haarwerk dragen om (tijdelijke) kaalheid te verbergen of om er gewoon eens anders uit te zien op een feest. In assortiment zitten dus pruiken, toupets, haarstukjes, staarten enzovoort, maar ook hoeden, mutsjes, sjaals en petten en  de alleenverkoop van de Gemma Rulkens collectie. Samen gaan we kijken welk haarwerk, synthetisch of echt haar, model of kleur en noem maar op, voor u in aanmerking komt. Door onze jarenlange ervaring zien we goed wat wel en niet past, maar de uiteindelijke keuze is aan u. Wij hebben veel merken en modellen van haarwerken in heel veel kleuren op voorraad. Mocht het voorkomen dat we een bepaalde kleur niet hebben, dan is er niets aan de hand. We bestellen geheel vrijblijvend  en binnen 48 uur is het binnen.

Change Haarwerken
Raadhuisstraat 3
5981 BA  Panningen
077-3071203
Nelly en Jos Peeters
/
info@changeyourself.nl 
www.changeyouself.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik).

Dedito Hair
Willem II Singel 24
6041 HS  Roermond
/
Petra Maas
06-21660126
info.dedito@gmail.com  
www.dhhairpieces.com  

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik).

FRANCIS
Jacob Merlostraat 6
5961 AB  Horst
077-3984702
Francis Schroembges
/
francis@byfrancis.nl 
www.byfrancis.nl  

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Er zijn verschillende medische of cosmetische redenen om voor een haarwerk te kiezen. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle oorzaken waardoor haarverlies of kaalheid ontstaat, de oorzaak kunnen wij niet verhelpen. Wij streven ernaar om u een passende oplossing te bieden waarbij u weer zelfverzekerd door het leven gaat. Met onze passie en professionaliteit zien wij het als ons doel u in welke periode van uw leven dan ook te kunnen ontlasten. Iedereen wil mooi haar. Door onze professionaliteit, vakmanschap en gedrevenheid zullen wij er voor zorgen dat zowel een confectie haarwerk, als een couture haarwerk zo dicht mogelijk bij uw oorspronkelijke kapsel komt. Het grootste compliment voor ons is, als u weer met opgeheven schouders de salon verlaat! Wij gaan niet over de oorzaak, wij gaan over de oplossing. Een kapsel creëren waar wij trots op zijn en u gelukkig mee bent. 

Noord-Brabant

Aderans Francy Haarboetiek
Passage Zuidpoort 9
4811 NT  Breda
076-5143676
Michel Tartwijk
/
francy@aderansbenelux.com  
www.haircenterbreda.nl  
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). De mooiste haarwerken en haaraanvullingen vindt u bij Haarwerkstudio Francy. Onze zeer uitgebreide collectie loopt uiteen van natuurlijk vallende synthetische modellen tot weelderige kapsels op maat van echt Europees haar, in alle denkbare coupes, kleuren en kwaliteiten. Wij werken met de beste A-merken en de laatste technologieën die zorgen voor optimaal draagcomfort en een compleet natuurlijke uitstraling.

Arti Coupe
Korenmijt 19b
5741 PP  Beek en Donk
0492-820152
Miranda Swinkels
/
info@articoupe.nl 
www.articoupe.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Haar vormt een wezenlijk onderdeel van uw uiterlijk. Geen wonder dat haaruitval, haarverlies en kaalheid impact heeft op hoe u zich voelt. Wij begrijpen uw angst voor haarverlies, het stille verdriet, de schaamte. Omgaan met haarverlies heeft veel impact in uw dagelijkse leven op zowel psychisch als fysiek vlak. Wij bieden u een aparte ruimte waar u volledige privacy heeft en waar u ongezien wordt behandeld, waardoor het zelfvertrouwen kan toenemen. Wij komen samen met u tot de beste esthetische en praktische oplossing bij haarproblemen. Wij denken met u mee, adviseren en zoeken naar de voor u juiste haarwerken, die onopvallend hoort te zijn, want wij vinden dat je geen verschil mag zien tussen haarwerk en je eigen haar. Ook moet je er dagelijkse dingen mee kunnen doen zoals bijvoorbeeld sporten of zwemmen zonder zorgen.

Christel 
Bruggelaan 18
5628 RH  Eindhoven
040-2410505
Christel Kruter
/
kapsalonchristell@gmail.com  
www.christelhaarwerken.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Op het moment dat u uw haren verliest is dat héél vervelend. Iedereen die dit heeft ervaren zal dat beamen. Om uw zelfvertrouwen terug te winnen wil ik u graag helpen om een passend haarwerk te vinden.

City Hairshop
Daalseweg 3
6521 GE  Nijmegen
024-3602471
Désirée Schalk
/
info@cityhairshop.nl 
www.cityhairshop.nl 

Wij leveren confectie haarwerk (pruik) Iedereen kan last krijgen van haaruitval. Bijvoorbeeld door ziekte, een huidaandoening of als gevolg van een intensieve chemotherapie. Als vrouw kun je hierdoor het gevoel hebben iets van je vrouwelijkheid te zijn kwijtgeraakt. Dat dit bijzonder naar is, snappen wij maar al te goed. Daarom gaan wij kwaliteit en zorgvuldigheid en bespreken graag met u de mogelijkheden in onze rustige salon of desgewenst komen we bij u langs.

Fritz Haarmode
Prior Milstraat 129
5402 GR  Uden
/
Rina van den Boogaart
06-83563563
info@fritzhaarmode.nl  
www.fritzhaarmode.nl  

Wij leveren confectie haarwerk (pruik) en maathaarwerken. Wij beschikken over een grote voorraad confectie haarwerken in diverse modellen, van korte tot lange kapsels en in verschillende kleuren. Hoogblond, donkerbruin, geméleerd met highlights of neutraal zoals uw natuurlijke haarkleur. Het haarwerk hoeft na het wassen en verzorgen alleen maar te drogen aan de lucht waarna het terug gezet kan worden op het hoofd en met de vingers in model kan worden gebracht. U ziet er altijd goed uit en hebt geen omkijken naar uw haar. Confectie – het woord zegt het al- in voorraad gemaakte modellen, levertijd gemiddeld 1 week, of uit voorraad. Wij leveren haarwerk van Echt haar in topkwaliteit. Dit is te vergelijken met een natuurlijke volle haardos. Denk hierbij aan gewenste kleur, structuur en valling. We maken allereerst een ontwerpafspraak. Hierbij wordt er een mal van uw hoofd gemaakt. Dit is de eerste stap naar uw haarwerk. Aan de hand van kleurstalen bepalen we de kleur. Wilt u steil haar, slag of krul of liever iets anders. Alle wensen en verwachtingen zijn bespreekbaar. Het streven is om voor u een haarwerk te laten maken, geheel naar uw wensen en uiteraard binnen de mogelijkheden. De levertijd is gemiddeld tussen de 10-12 weken. We nodigen u uit voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek, dit gesprek is geheel kosteloos en verplicht u tot niks. Hierin kunnen we uw vragen beantwoorden en verschillende soorten haarwerk laten zien. Zo krijgt u een helder beeld over de mogelijkheden die er zijn.

Haarmode O-kay (Pruiken & Haarwerken)
Nieuwstraat 26
5521 CC  Eersel
0497-519988
Judith Gijsbers
/
info@haarmode-okay.nl  
www.haarmode-okay.nl  

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik) Onze haarwerkstudio heeft een aparte privé entree waar u discreet binnen kunt komen.  Wij: Judith Gijsbers & Sanne Wils zijn gespecialiseerd in het toepassen van allerlei verschillende soorten haartoevoegingen. Bij haartoevoegingen kunt u denken aan een pruik, haarwerk of haarstuk. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Wij leveren moderne eigentijdse pruiken, maar ook klassieke haar- stukken en haarwerken. Een haar- prothese kunnen we aanbieden in zowel echt al synthetisch haar en zijn in vele kleuren leverbaar en bij ons op voorraad. Wij richten onze aandacht vooral op mensen met haarproblemen zoals haaruitval of haarverlies, alopecia, brandwonden, littekens en patiënten die met haarproblemen te maken hebben ten gevolge van een medische behandeling, bijvoorbeeld bestralingen of chemokuur. De haarwerken zijn volstrekt uniek en nauwelijks van echt haar te onderscheiden.
Al onze pruiken beschikken over een antisliprand, die ervoor zorgt dat uw haarwerk nooit zomaar afwaait of verschuift!
Doordat de antislip op lichaams- temperatuur komt zuigt deze zich vast aan de huid, dit geeft een bijzonder veilig en comfortabel draagcomfort. Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van lijm of tape, waardoor hoofdhuidirritaties ook niet meer voorkomen.

Hair Jolie
Antwerpsestraat 48
4611 AJ  Bergen op Zoom
0164-240564
Marjorie Jüch
/
info@hairjolie.nl 
www.hairjolie.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik) en adviseren bijna altijd een haarwerk te kiezen wat in de eerste instantie zoveel mogelijk lijkt op uw eigen haarstijl. Hierdoor wordt zo min mogelijk accent gelegd op de verandering van uw haar. Indien u een langere periode haarwerk gaat dragen, kunt u altijd nog kiezen voor een ander model en/of kleur. Wij houden ook rekening met hobby's of werkzaamheden en of u "handig" bent wat betreft het stylen van uw haar. Als u een keuze heeft gemaakt, bestellen wij dit meteen en binnen 48 uur is het haarwerk al in de salon. Wij maken dan telefonisch een nieuwe afspraak met u. We raden u aan om iemand mee te nemen bij wie u zich vertrouwd voelt. Hij / zij kan u bijstaan om de juiste keus te maken, welk haarwerk het beste bij u past. Ieder haarwerk wordt aangepast aan de persoon die het draagt. Ook geven wij u in de salon advies hoe u uw nieuwe kapsel zo mooi mogelijk houdt, hoe u het wast, droogt en in model brengt.

Hairnation
Dragon 2
4751 KK  Oud Gastel
0165-853738
Marleen van Bruchem
06-54325382
info@hairnation.nl  
www.hairnation.nl  

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik) en maathaarwerken. Bij Hairnation draait alles om u. Wij begrijpen de impact die haaruitval op uw leven heeft. In onze gezellige, huiselijke salon nemen we daarom rustig de tijd om in alle privacy uw wensen en de mogelijkheden door te nemen voor uw haarwerk. Naast synthetische haarwerken en pruiken, maken we ook haarwerken en pruiken van fibervezel en echt haar. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn niet van echt haar te onderscheiden.

Hairsolution
Eindhovenseweg 60
5554 AD  Valkenswaard
040-2030357
Frans van den Heuvel
/
info@hairgroup.nl   
www.hairsolution.nl   

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik) en maathaarwerken. Miljoenen mensen lijden aan enige vorm van kaalheid, in sommige gevallen blijvend en in andere tijdelijk. De een krijgt er al op jonge leeftijd mee te maken, de ander pas later. Hoewel er mensen zijn die dit naast zich neer kunnen leggen is kaalheid voor velen een psychisch moeilijk te verwerken punt. Of het nu gaat om tijdelijke of blijvende kaalheid, Hairsolution heeft altijd een passende oplossing. U hebt bij ons de keus uit enorm veel modellen en kleuren. We kunnen haarwerken leveren van echt of van synthetisch haar.

Hairstyling Mieke van der Heijden VOF
Koningsplein 6
5721 GJ  Asten
0493-693501
Mieke van der Heijden
/
info@hair-styling.nl 
www.haarwerk-asten.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik). In onze salon verzorgen wij haarwerk en pruiken voor dames heren en kinderen. Ook voor haaraanvullingen  bent u bij ons aan het juiste adres. Naast maatwerk leveren wij een grote collectie confectie haarwerk en pruiken, weaves, extensions enz. van de bekende merken,  zodat u precies vindt wat bij uw persoonlijkheid past. Naast haarwerker zijn wij ook modekapper en getraind in de nieuwste coupes en technieken zodat eventuele aanpassingen in een apart gedeelte van de salon kunnen plaatsvinden. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat mooi en comfortabel is. Bent u op zoek naar haarwerk maak dan eens een afspraak zodat we in alle rust kunnen overleggen naar de mogelijkheden. Wij komen ook aan huis. Vanzelfsprekend wordt uw privacy gerespecteerd.

MB Hairworks
Geldropseweg 9A
5611 SB   Eindhoven
040-2445475
Marleen Brood
/
info@mb-hairworks.nl 
www.mb-hairworks.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik) en maathaarwerk. MB Hairworks is al vele jaren specialist op het gebied van hoogwaardige haaroplossingen. Het bedrijf biedt haarstukken, haarwerken en maatwerk aan mensen die kampen met haarproblemen. Of het nu gaat om plaatselijke of gehele haaruitval, MB Hairworks is de juiste plek voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Er wordt vaak gezegd dat haar de spiegel van het lichaam is. Door hormonen, stress of ziekte kan haar uitvallen met diverse emotionele en fysieke problemen tot gevolg. MB Hairworks is er voor iedereen die iets aan zijn kaalheid, haarverlies of dunner wordend haar wil laten doen. Dagelijks adviseren en begeleiden haarwerkspecialisten Marleen en Rommenique hun klanten. Na het plaatsen van het haar, blijft MB Hairworks haar klanten begeleiden.

Mijn Ideaal Haarwerken
Zuidstraat 5
4641 VZ Ossendrecht
/
Sandra Masseurs
06-51195182
info@mijnideaal.nl 
www.mijnideaal.nl  

Wij leveren confectiehaarwerk (pruik).

Natural Hair Solutions
Melanenweg 6
4661 RZ  Bergen op Zoom
Jacqueline Scheepers
06-17585920
naturalhairsolutions@hotmail.com  
www.pruik.nl 

Wij leveren  confectiehaarwerk(pruik)en hebben hierin een ruime ervaring. Wij zijn ons er van bewust, dat het hebben van een haarprobleem of een haarziekte een grote invloed kan hebben op het welzijn van de desbetreffende persoon. Daarom is ons streven, uitgaande van de persoonlijke wensen, om samen met u tot een oplossing te komen, waar u zich “natuurlijk” mooi mee voelt.

Olpoda Haarinstituut
Keizersdijk 81
4941 GD  Raamsdonkveer
Clasien Koopmans
0162-521884
clasienkoopmans72@gmail.com   
www.olpoda-haarinstituut.com  

Wij leveren  confectiehaarwerk(pruik)en maathaarwerken. Door onze 30-jarige ervaring in de haarbranche kunnen wij u een passend haarwerk aanmeten, zo proberen wij al uw onzekerheden weg te nemen. Ook maatwerk voor mannen mogelijk. Ons assortiment bestaat uit de allernieuwste modellen van echt en synthetisch haar en van zeer hoogstaande kwaliteit. Onze kwaliteit en service houden wij bij door regelmatig vakgerichte cursussen en bijscholing te volgen. Eigenaresse Clasien Koopmans runt inmiddels al ruim 20 jaar Haarinstituut Olpoda. In die periode heeft zij al veel mensen met haarproblemen geholpen. In een vrijblijvend informatief gesprek met haar klanten in een private ruimte zet Clasien alle mogelijkheden op een rijtje en bespreekt zij met hen samen wat een goede oplossing voor hun haarproblemen zou kunnen zijn. Of dit nu gaat om een compleet haarwerk, een haarvulling of een heel klein plekje dat gecamoufleerd moet worden of een bepaalde therapie die structureel kan helpen. Clasien Koopmans is een allround kapster en haarspecialist voor iedereen en biedt mensen met specifieke wensen of problemen de oplossing in diverse haarwerken en lichttherapie.

Pruikensalon Natascha
Kapelweg 6
5756 AJ  Vlierden
0493-312616
Natascha Drieshen
info@pruikensalon.nl 
www.pruikensalon.nl 

Wij leveren maathaarwerk,  confectiehaarwerk (pruik) en confectiehaarstukken en doen dit al geruime tijd. Wanneer u niet in staat bent om zelf naar Pruikensalon Natascha te komen, komen wij bij u aan huis of bij u in het ziekenhuis. Door ons wordt u geïnformeerd over alles wat u wilt weten over de nieuwe situatie met betrekking tot uw haaruitval. Tijdens een vrijblijvend informatief gesprek bespreken wij uw wensen betreft het model, het soort haar, de kleur en worden de maten opgemeten of een mal gemaakt. Als wij samen een geschikt haarwerk (pruik) of haarstuk gepast hebben tijdens een tweede afspraak en deze geheel naar wens is voor u, kunnen wij het voor u reserveren. Het haarwerk (pruik) blijft gereserveerd tot het moment dat u zelf aangeeft wanneer u het nodig heeft. Dit is voor u een geruststellende gedachte, omdat u het haarwerk (pruik) pas afneemt als dit echt nodig is. Heeft u toch het haarwerk (pruik) of haarstuk niet nodig dan berekenen wij geen kosten, dit met uitzondering voor maatwerk haarstukken en pruiken (deze hebben wij voor u op maat laten maken). Pruikensalon Natascha geeft u advies over hoe u het haarwerk/pruik het beste kunt wassen, drogen en in model brengt. Wij werken alleen volgens afspraak, dit om iedereen te voorzien van ruime aandacht en privacy. Wij leveren via alle zorgverzekeraars.

Noord-Holland

Aderans Sjoerd Appij
Amsterdamseweg 506
1181 BX  Amstelveen 
020-6444296
Maja van den Berg
/
sjoerdappij@aderansbenelux.com  
www.haircenteramstelveen.nl  
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). De mooiste haarwerken en haaraanvullingen vindt u bij Sjoerd Appij Haarwerken. Onze zeer uitgebreide collectie loopt uiteen van natuurlijk vallende synthetische modellen tot weelderige kapsels op maat van echt Europees haar in alle denkbare coupes, kleuren en kwaliteiten. Wij werken met de beste A-merken en de laatste technologieën die zorgen voor optimaal draagcomfort en een natuurlijke uitstraling.

Haarinstituut Nederland
Oude Torenstraat 49
1211 BV  Hilversum 
035-6913469
Hedie Vrieze
06-1331 2507 (voor whatsapp berichten)
info@haarwerk.nl 
www.haarwerk.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Haarinstituut Nederland is een gespecialiseerde haarkliniek voor vrouwen en mannen met haaruitval, tijdelijk of langdurig haarverlies en andere haarproblemen. De haarkliniek richt zich, naast het aanbod in confectie haarwerken, op het ontwerpen van maathaarwerken voor cliënten met een medische indicatie. Allebei bieden ze een niet van het eigen haar te onderscheiden oplossing. Een haarwerk op maat wordt volledig geïntegreerd in het eigen haar van de drager. Onzichtbaar voor de buitenwereld, helemaal op de persoon toegesneden. Wij bieden een persoonlijke en betrokken werkwijze. Wanneer u informatie aanvraagt, gaan wij graag met u in gesprek over wat uw wensen en verwachtingen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze cliënten eerst hun verhaal te laten vertellen onder het genot van een kopje koffie, is vaak de eerste spanning er vanaf. Wij vinden het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt, want wij leggen graag een vertrouwensbasis met onze cliënten. Onze doelstelling is dat wij elke dag voldoen aan de behoefte van onze cliënten. De kennis van hoofdhuid en haar is voor Haarinstituut Nederland van groot belang. Ook in ons vakgebied blijven er steeds nieuwe ontwikkelingen. En wij willen onze klanten uiteraard het beste bieden. Wij houden  onze kennis up-to-date door gespecialiseerde trainingen te volgen om gegarandeerd de beste kwaliteit en service te kunnen bieden.

Hair Consultancy Bussum
Lindelaan2
1405 AJ  Bussum
035-6930442
Jeffrey Lenting
info@hairconsultancy.nl 
www.hairconsultancy.nl 

Wij leveren maathaarwerk en zijn gespecialiseerd in haarwerken van echt haar.

Hair Couture Balmey
Jan van Galenstraat 120H
1056 CE  Amsterdam 
020-6181064
Vicky Janssen
/
info@balmey.nl 
www.balmey.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Haar is je identiteit, je kunt er mee uitdrukken wie je bent, wat je bent." Op het moment dat je je haar verliest, raak je die identiteit kwijt. Je komt in een wereld terecht die helemaal nieuw is, terwijl het enige wat je wil,  jezelf herkennen in de spiegel." Bij Hair Couture Balmey begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in pruiken en haar aanvullingen. Persoonlijke aandacht is voor ons top prioriteit, en we streven er naar om samen met u een geweldig eindresultaat neer te zetten.

Hair, Wigs & Cosmetics  Centre
Albert Cuypstraat 52-54
1072 CV  Amsterdam
020-6756868
Monique Jibodh
hwcc5254@gmail.com 
www.hwcc.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken(pruik) al geruime tijd aan dames en heren met geheel (of gedeeltelijk) haarverlies. Veel mensen worden helaas geconfronteerd met haarverlies. De oorzaak van het haarverlies kan heel verschillend zijn. Tijdelijk (door een ziekte) maar vaak is de kaalheid ook blijvend. Hoe dan ook, het blijft een aangrijpende ervaring. Wij beschikken over een ruime collectie, uit voorraad, van meer dan 200 verschillende modellen, kleur, prijs en kwaliteit. U kunt ook bij ons terecht voor mutsjes en petten. Bij ons heeft u contact met vaste contactpersonen die u begeleiden in uw keuze voor een haarwerk, adviseren u in het onderhouden van uw haarwerk of verzorgen het papierwerk voor de zorgverzekering. 

Hairwego
Pissarrohof 35
1628 XG  Hoorn
085-4014649
Loraine Oosterhuis
/
info@hairwego.nl  
www.hairwego.nl  
Wij leveren confectiehaarwerk(pruik). 

Mariska Hoetmer
Van Aostastraat 4
1851 JC  Heiloo
072-5337660
Mariska Hoetmer
/
info@kapsalondeboer.nl 
www.mariskahoetmer.nl 
Wij leveren confectiehaarwerk(pruik). Wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van haarwerken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het aanmeten en afleveren en het personaliseren van een haarwerk. Ook wat betreft reparatie werkzaamheden kunt u bij ons terecht. In de salon, is een ruimte ingericht voor cliënten die op zoek zijn naar een haarwerk. Het spreekt vanzelf dat er in deze ruimte rekening gehouden wordt met uw privacy. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar ons toe te komen, dan bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek.

Purdey's Hairstyling
Achterom 79e
1621 KS  Hoorn
022-9210410
Purdey Bronger
info@purdeyshairstyling.nl  
www.purdeyshairstyling.nl  

Wij leveren confectiehaarwerken(Pruik) en maathaarwerk. Purdey's Hairstyling is met name gespecialiseerd in haarwerken op maat, gemaakt van echt haar! Voor zowel cosmetische haarwensen als medische haarproblemen, alle vormen van haaruitval en kaalheid, kunt u bij mij terecht. Er zijn verschillende soorten haarwerken, haarstukken of maatwerken te verkrijgen, gemaakt van kunsthaar of echt haar. Daardoor zijn deze haarwerken onder te verdelen in de volgende drie classes; 100% Europees natuurhaar, Aziatisch haar of synthetisch haar (kunst haar) . Ook confectie haarwerken zijn mogelijk in verschillende soorten en maten. Heeft u een haarprobleem en wilt u een mooi haarwerk? Of wilt u alleen advies? Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek, ik help u graag! 

't Barbertje
J. F. Kennedyplein 17
4311 EA  Purmerend
0299-426819
Caroline Zeelenberg
carolinezeelenberg@gmail.com 
www.kapsalontbarbertje.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken(Pruik). Tijdens het intakegesprek nemen wij alle tijd voor u,  zodat in alle rust in de haarwerkstudio of, indien u niet in de gelegenheid bent om naar de haarwerkstudio te komen, bij u thuis (ziekenhuis) de mogelijkheden door kunnen nemen. Samen bekijken wij welk haarwerk het best bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Hierbij wordt gekeken naar uw gezichtsvorm, uw eigen haarkleur en het model. Zit er een haarwerk bij waar u zich goed bij voelt dan wordt het haarwerk indien nodig aangepast en geknipt tot het gewenste model. Is het haarwerk niet op voorraad dan zal het besteld worden. De levertijd is circa 3 tot 5 werkdagen. Vervolgens maken we een afspraak om de bestelde haarwerken te passen en te personaliseren.

Overijssel

Hairmasters Finkers B.V.
Wethouder E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ  Almelo
0546 - 816650
Marco Finkers
/
almelo@hairmasters.nl 
www.hairmasters.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is het goed voor te stellen dat u hier in de eerste instantie onzeker van kunt worden. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk en wanneer u te maken krijgt met haaruitval is het goed voor te stellen dat hierdoor uw zelfvertrouwen afneemt. Bij Hairmasters helpen wij u graag om door middel van een haarwerk uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Dankzij de professionaliteit van onze medewerkers en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Wij adviseren u hier graag over, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is. Om in ieders wens te kunnen voorzien werken wij bij Hairmasters met verschillende soorten haarwerken, zowel voor vrouwen als mannen. Welk haarstuk voor u het meest natuurlijk is, hangt af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar de huidige staat van uw eigen haar en bespreken we uw wensen. Eén van onze specialisten helpt u graag met een persoonlijk advies om uiteindelijk tot het haarwerk te komen dat het best bij u past.

Hairmasters Finkers Almelo B.V.
Zilvermeeuw 29 (Locatie Ziekenhuisgroep Twente)
7609 RZ  Almelo
0546 - 453366
Marco Finkers
/
zh-almelo@hairmasters.nl 
www.hairmasters.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is het goed voor te stellen dat u hier in de eerste instantie onzeker van kunt worden. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk en wanneer u te maken krijgt met haaruitval is het goed voor te stellen dat hierdoor uw zelfvertrouwen afneemt. Bij Hairmasters helpen wij u graag om door middel van een haarwerk uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Dankzij de professionaliteit van onze medewerkers en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Wij adviseren u hier graag over, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is. Om in ieders wens te kunnen voorzien werken wij bij Hairmasters met verschillende soorten haarwerken, zowel voor vrouwen als mannen. Welk haarstuk voor u het meest natuurlijk is, hangt af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar de huidige staat van uw eigen haar en bespreken we uw wensen. Eén van onze specialisten helpt u graag met een persoonlijk advies om uiteindelijk tot het haarwerk te komen dat het best bij u past.

Hairmasters Finkers Hengelo B.V.
Geerdinksweg 137-21
7555 DL  Hengelo
074 - 2501049
Marco Finkers
/
hengelo@hairmasters.nl 
www.hairmasters.nl 
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is het goed voor te stellen dat u hier in de eerste instantie onzeker van kunt worden. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk en wanneer u te maken krijgt met haaruitval is het goed voor te stellen dat hierdoor uw zelfvertrouwen afneemt. Bij Hairmasters helpen wij u graag om door middel van een haarwerk uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Dankzij de professionaliteit van onze medewerkers en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Wij adviseren u hier graag over, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is. Om in ieders wens te kunnen voorzien werken wij bij Hairmasters met verschillende soorten haarwerken, zowel voor vrouwen als mannen. Welk haarstuk voor u het meest natuurlijk is, hangt af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar de huidige staat van uw eigen haar en bespreken we uw wensen. Eén van onze specialisten helpt u graag met een persoonlijk advies om uiteindelijk tot het haarwerk te komen dat het best bij u past.

MoveHs Pure & Natural Hair Solutions
Hendrik ter Kuilestraat 131
7547 BC  Enschede
053-4348494
Viola en Dave  de Vries
06-31743766
info@movehs.nl 
www.movehs.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) met de  hoogste haar en knoop kwaliteit en met veel beweging in het haar. Onopvallend, natuurlijk, met optimaal draagcomfort, zodat u zich weer vrij beweegt, een veilig gevoel en beauty ervaart. U hoeft geen belemmering of angst meer te voelen wanneer u actief aan de dagelijkse dingen mee doet, of u nu sport, motor rijdt, of  met uw haaroplossing gaat zwemmen en slaapt. Uw haaroplossing zal voor u geen beperking meer zijn en u weer zelfvertrouwen geven

Pavette
Nico Bolkensteinlaan 75
7416 SE  Deventer
0570-591163
Patrick Legebeke
06-51602898
info@pavette.nl  
www.pavette.nl  

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Haaruitval of dunner wordend haar is een confronterend gebeuren. Een deel van jezelf, je persoonlijkheid verandert. Gelukkig is er veel aan te doen. Met een geheel of gedeeltelijk haarwerk van Pavette laten we jouw natuurlijke look zoveel mogelijk terugkomen. Echt haar, synthetisch haar: de keuzes maken we samen met jou. Nauwgezet, meelevend, discreet en in alle rust. Een klant die weer vol zelfvertrouwen bij ons vandaan komt: dat is het mooiste, daar doen we het voor! Pavette staat voor persoonlijke zorg en topkwaliteit. Wat is de beste keus voor jou? Als haarwerkspecialist hebben we alles in huis om een zo natuurlijk mogelijke aanvulling of vervanging van jouw eigen haar te realiseren. Met 10 zeer bekwame medewerkers zijn wij trots op wat we de afgelopen 25 jaar hebben kunnen realiseren. Samen met medisch specialisten lopen we voorop met innovaties en ontwikkelingen in onze branche.

Utrecht

Alopecia Hair Solutions
Ketlaan 2
3431 AL  Nieuwegein
Consuelo William
030-8775842
alopeciahairsolutions@gmail.com 
www.alopeciahairsolutions.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken(pruik) en maathaarwerken. Wanneer u te maken krijgt met tijdelijke alopecia tgv chemokuren of met blijvende alopecia, zoals bijvoorbeeld Areata en frontal fibrosing (FFA)  dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met veel persoonlijke aandacht komen we gezamenlijk tot een goede en door u gewenste oplossing.  Als één van de weinige haarwerkbedrijven hebben we een eigen atelier. Alle reparaties, correcties en aanpassingen worden hier uitgevoerd. Zo ook het creëren van haarwerken op uw aanwijzingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in kroeshaar (black hair) en werken we veel met Brazilian en Kinky haar.

Cocorico
Vincent Hamanerf 15
3813 MS  Amersfoort
Anouk en Els Herngreen 
033-4801919
els@cocorico.nl   anouk@cocrico.nl  
www.cocorico.nl  
Wij leveren confectiehaarwerken(pruik) en maathaarwerken.  Het dragen van een haarwerk of pruik is voor veel mensen een onderwerp waar nog een taboe op rust. Er wordt niet of nauwelijks over gesproken. Bij Cocorico kunt u de gêne laten varen en op uw gemak, geheel privé en in een rustige ambiance, uw haarproblemen bespreken. Voor iedereen en voor elke vorm van haarverlies kennen wij een passende haaroplossing. Welkom bij Cocorico. Erkend haarwerkspecialist sinds 1969.

HI Head of Hair
Koningin Wilhelminalaan 1
3818 HN  Amersfoort
Tineke van Uffen
06-22383255
tineke@headofhair-amersfoort.nl 
www.headofhair-amersfoort.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken(pruik) en zijn gespecialiseerd in haarwerken/pruiken, hoofdhuidbehandeling en de begeleiding van mensen die een chemo-kuur ondergaan. Kortom een totaaloplossing op het gebied van haar- en hoofdhuidverzorging. Ook kunt u terecht voor hoofdhuidmassage en lichttherapie. Vooral na een chemokuur zijn hier goede resultaten mee te bereiken. Ook behoren bandena’s, mutsjes en shawls tot het assortiment. We zijn aangesloten bij "Look Good Feel Better" en Tineke verzorgt als vrijwilligster workshops in ziekenhuizen.

Haarcentrum UGEKA B.V.
Bosboomstraat 1G
3582 KE  Utrecht
030-2513599
Marieke Snel
/
info@ugeka.nl 
www.ugeka.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) en zijn een speciaalzaak op dit gebied. Wij maken ieder haarwerk op maat en werken we veelal met Europees haar. Daarnaast hebben we een enorme collectie haarwerken op voorraad van kunsthaar en echt haar. Dit zijn nieuwe modellen volgens de laatste trends. Heeft u de voorkeur voor een meer klassiek kapsel? Ook dit bieden wij aan in ons  assortiment. We streven er altijd naar om u er zo goed mogelijk uit te laten zien, waarbij u zoveel mogelijk uzelf blijft. 

Haartendens
Leidsestraatweg 155b
3443 BT  Woerden
0348-433166
Els Bergers
/
info@haartendens.nl 
www.haartendens.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) en zijn al jarenlang een gerenommeerd bedrijf, die professioneel vakmanschap combineert met een goede sfeer. Vakmanschap, kwaliteit, innovaties, bijhouden van de laatste trends en service zijn hierbij de sleutelwoorden om voor u een goede oplossing te vinden voor uw haarprobleem. Vanwege onze rijke ervaring en kennis maken ook andere haarwerkbedrijven gebruik van onze diensten. Als één van de weinige haarwerkbedrijven heeft Haartendens een eigen atelier, waardoor alle reparaties aan haarwerken direct uitgevoerd kunnen worden. Klaar terwijl u wacht.

Hair Couture Balmey
Professor Bronkhorstlaan 10-110
3723MB  Bilthoven
/
Vicky Janssen
06-42789921
info@balmey.nl  
www.balmey.nl  

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Haar is je identiteit, je kunt er mee uitdrukken wie je bent, wat je bent." Op het moment dat je je haar verliest, raak je die identiteit kwijt. Je komt in een wereld terecht die helemaal nieuw is, terwijl het enige wat je wil,  jezelf herkennen in de spiegel." Bij Hair Couture Balmey begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in pruiken en haar aanvullingen. Persoonlijke aandacht is voor ons top prioriteit, en we streven er naar om samen met u een geweldig eindresultaat neer te zetten.

Hairmasters Woerden B.V.
Polanerbaan 2 / 8
3447 GN  Woerden
0348 - 420565
Marco Finkers
/
woerden@hairmasters.nl 
www.hairmasters.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is het goed voor te stellen dat u hier in de eerste instantie onzeker van kunt worden. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk en wanneer u te maken krijgt met haaruitval is het goed voor te stellen dat hierdoor uw zelfvertrouwen afneemt. Bij Hairmasters helpen wij u graag om door middel van een haarwerk uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Dankzij de professionaliteit van onze medewerkers en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Wij adviseren u hier graag over, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is. Om in ieders wens te kunnen voorzien werken wij bij Hairmasters met verschillende soorten haarwerken, zowel voor vrouwen als mannen. Welk haarstuk voor u het meest natuurlijk is, hangt af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar de huidige staat van uw eigen haar en bespreken we uw wensen. Eén van onze specialisten helpt u graag met een persoonlijk advies om uiteindelijk tot het haarwerk te komen dat het best bij u past.

Proteïn Hair Design
Nevadadreef 23c
3565 CA  Utrecht
030-2304222
Samiri Zaim
/
info@proteinhairdesign.nl  
www.proteïnhairdesign.nl  

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Protein Hair Design is allesbehalve een “traditionele” haarprothese om haarverlies
te corrigeren of kaalheid en alopecia te verbergen. Protein Hair Design is bovendien een state of mind.
Dankzij jouw kapper krijg jij jouw look… en haar terug. Protein Hair Design heeft een gamma van unieke haarstukken die hightech, beauty en een natuurlijke look combineren om op een eenvoudige manier jouw haar terug te krijgen zonder chirurgie.  Tijdens je persoonlijk haaronderzoek bepaalt je haarspecialist samen met jou de volgende variabelen om jouw haarvervanging op maat te ontwerpen:                de basis: het haar naar achteren? Superkort? Alles is haalbaar in alle discretie
de maat: van kleine tot grote kale plekken, elk tekort aan haardichtheid wordt aangevuld
de dikte: van licht tot dicht, de haartoevoeging is niet zichtbaar in je haar
de lengte: Kies jouw look… Protein Hair Design doet de rest!                                                                                                                                  Voeg hier nog gepassioneerde professionals aan toe en je krijgt Protein Hair Design: een unieke methode voor een nieuwe haardos… én een trendy en natuurlijke look!

Zeeland

De Haarzaak
Het Zand 53
4576 CB  Koewacht
0114-361494
Willeke Pietersma
/
info@dehaarzaak.nl   
www.dehaarzaak.nl  
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Waar zorg & beauty hand in hand gaan.
Mijn werk heeft twee belangrijke pijlers; de liefde voor het kappersvak en mijn betrokkenheid bij mensen. Toen ik nog maar kort werkzaam was als kapper-ondernemer, realiseerde ik me hoe haar- en hoofdhuidproblemen mensen beperken in hun dagelijks leven. Die ervaring heeft mij gebracht tot waar ik nu sta; eigenaar van De Haarzaak. 

Ineke van Belleghem Haarwerken V.O.F
Wilhelminastraat 28
4564 AE  St. Jansteen
0114-310901
Ineke van Belleghem

fluente@zeelandnet.nl 
www.fluente.eu 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Fluente Haarwerken biedt oplossingen voor iedereen met tijdelijk of blijvend haarverlies. In onze haarwerksalon ontvangen we onze klanten discreet en in een huiselijke sfeer. We garanderen een deskundig advies en professionele begeleiding. Ook voor de behandeling van haar- of hoofdhuidproblemen bent u van harte welkom. We zijn gespecialiseerd in: Haarwerken om medische redenen, zoals bij  chemotherapie of alopecia; Haarwerken in echt en synthetisch haar; Advies en behandeling bij haar- en hoofdhuidproblemen; Hoofdsjaals, mutsjes enz.

Studio Looks
Koningstraat 9
4461 AW  Goes
0113-231678
Susanne den Adel
/
info@studiolooks.nl     
www.studiolooks.nl    

Wij leveren maathaarwerken en confectiehaarwerken(pruiken). Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van pruiken? Een pruikenmaker die de mooiste pruiken levert en ervoor zorgt dat u straks ook over een schitterende pruik beschikt? We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Studio Looks. Bij ons bedrijf werken mensen die voor u op maat een pruik maken. We bekijken samen met u wat uw wensen zijn, waarna wij een pruik maken die helemaal bij u past. Wat de reden ook is dat u een pruik nodig heeft, wij zorgen ervoor dat straks de mooiste pruik het hoofd siert. Er zijn heel wat redenen op te noemen waarom u een pruik nodig heeft. Misschien heeft u een haarziekte of is er iets niet helemaal in orde met uw hoofdhuid. Het kan ook dat u medicijnen moet gebruiken waar uw haar van uitvalt. Wat de reden voor de pruik ook is, wij zorgen er graag voor dat u een pruik krijgt waar u zich prettig mee voelt. Een pruik kopen is bij ons heel eenvoudig, we nemen u dan door een proces mee dat ertoe leidt dat u straks de pruik heeft die het beste bij u past. De kosten van pruik of haarstuk zijn bij ons heel scherp te noemen, maar u kunt toch rekenen op een pruik die niet van echt te onderscheiden is.

Zuid-Holland

Aderans Haircenter and Womancare Capelle a/d IJssel
Eglantierbaan 16
2908 LV  Capelle aan den IJssel
010-4580988
Michel Tartwijk
/
info@aderansbenelux.com  
www.aderansbenelux.com  
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Aderans Benelux streeft ernaar om voor iedere vorm van haarverlies de mooiste oplossing te bieden. Dit doen wij door een brede collectie haarwerken, haardelen en headwear aan te bieden en door ons samen met ons moederbedrijf in te zetten voor innovatieve behandelingsmethoden en technieken. Haarverlies is een emotionele gebeurtenis. Met de juiste oplossing hopen wij een positieve bijdrage te leveren en op ieders gezicht een glimlach te toveren.

Aderans Haar- en Huid instituut Westland
Voorstraat 143
2685 EL Poeldijk
0174-621936
Kitty Verhagen
/
info@haarinstituutwestland.nl  
www.haarinstituutwestland.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) en bieden oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw kapsel is voor uw gehele uitstraling. Het kenmerkt immers uw gezicht. Wij zijn gespecialiseerd in haarproblemen, haarverlenging, haaraanvulling en verschillende systemen op het gebied van haarverbetering en haarvervanging. Het is fijn om te weten dat u bij ons terecht kunt met alle vragen over uw haarprobleem. Rust, privacy en eerlijkheid staan bij ons voorop. Door gebruik te maken van de expertise van ons professionele team heeft u binnen zeer korte tijd een mooi, vol en verzorgd kapsel.

Aderans Haircenter Erasmus MC
Zimmermanweg 17
3015 CP Rotterdam
010-7033855
Michel Tartwijk
/
erasmus@aderansbenelux.com  
www.haircentererasmus.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij hebben al jarenlange ervaring in het kappersvak en zijn vervolgens opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken, semiprotheses, extensions en hairweaving. Wij hebben een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In de sfeervolle studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. De studio is uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

Aderans Haircenter Gorinchem
Westwagenstraat 83
4201 HE  Gorinchem
0183-511220
Michel Tartwijk
/
gorinchem@aderansbenelux.com  
www.haircentergorinchem.nl  
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij hebben al jarenlange ervaring in het kappersvak en zijn vervolgens opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken, semiprotheses, extensions en hairweaving. Wij hebben een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In de sfeervolle studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. De studio is uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

Aderans Haircenter Hekelingen
Dorpsstraat 49
3209 AD  Hekelingen
0181-680466
Michel Tartwijk
/
hekelingen@aderansbenelux.com   
www.haircenterhekelingen.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Aderans Hekelingen is een haar- en huidinstituut
gespecialiseerd in haarwerken, mammacare en huidverzorging.
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw innerlijk en uiterlijk in harmonie zijn.
Graag helpen wij u in onze sfeervolle salon en zijn aangesloten bij alle zorgverzekeringen.

Aderans Haircenter Maasstad
Maasstadweg  5
3079 DZ  Rotterdam
010-2923614
Michel Tartwijk
/
maasstad@aderansbenelux.com   
www.haircentermaasstad.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij hebben al jarenlange ervaring in het kappersvak en zijn vervolgens opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken, semiprotheses, extensions en hairweaving. Wij hebben een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In de sfeervolle studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. De studio is uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

Aderans Haircenter Sint Franciscus Gasthuis
Kleiweg 500
3045 PM  Rotterdam
010-4616161
Michel Tartwijk
/
sfg@aderansbenelux.com    
www.haircenterfranciscus.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij hebben al jarenlange ervaring in het kappersvak en zijn vervolgens opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken, semiprotheses, extensions en hairweaving. Wij hebben een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In de sfeervolle studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. De studio is uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

Aderans Huisman Haartotaal
Frederik Hendriklaan 244
2582 BM  Den Haag
070-3551932
Michel Tartwijk
/
huisman@aderanshaircenter.com    
www.huismanhaartotaal.nl     
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). ij haarstukjes en pruiken komt meer kijken dan u denkt. U moet zich bedenken dat wanneer iemand haarstukjes of pruiken nodig heeft hier nooit een prettig verhaal achter zit. Vaak is er sprake van een ziektebeeld en de haarstukjes of pruiken zijn dan echt nodig, ook is er een kans dat je hoofd en hoofdhuid veranderingen ondergaan.

Allround haarwerken
Goudsesingel 101
3031 EE  Rotterdam
010-4123939
Diana Paul                                                                                                                                                    

info@allroundhaarwerken.nl 
www.allroundhaarwerken.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Elk maathaarwerk dat door onze specialisten wordt gemaakt past perfect en is niet van echt haar te onderscheiden. Ze worden met de hand gefabriceerd en er wordt alleen maar gebruik gemaakt van echt natuurlijk haar van de beste kwaliteit. Wij zijn één van de weinige haarwerkbedrijven in Nederland die het volledige productieproces en eventuele reparaties van de maathaarwerken nog in eigen atelier uitvoert. Wat betreft confectiehaarwerk kunnen we elk merk, kleur en model leveren, hetzij vanuit voorraad, hetzij binnen 48 uur.

Allure Haarwerkstudio
Bergselaan 326a
3038 CN  Rotterdam
010-4130706
Liesbeth de Boer
06-50266603
info@allure-haarwerkstudio.nl 
www.allure-haarwerkstudio.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik), maar tevens zijn wij ook haarstylist, visagist en pruikenmaker. Met de nodige passie en gedrevenheid worden haarwerken vervaardigd die voldoen aan ieders wensen en de hoogste kwaliteitseisen. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de dunste materialen en topkwaliteit haar, die vakkundig en met gevoel voor stijl en schoonheid worden verwerkt tot een volledig op maat gemaakt haarwerk. 

BC Haarstudio
Lorentzplein 15
2522 BE  Den Haag
070-3220504
Soenita Brispat
/
info@bc-haarstudio.nl  
www.bc-haarstudio.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (Pruik). BC Haarstudio is een aparte afdeling van BC Cosmetics. BC Cosmetics bestaat sinds 2007. We zijn een welbekende haarwinkel in Den Haag met een zeer breed assortiment aan haarverzorgingsproducten die voornamelijk uit Amerika komen. We hebben geweldige haarproducten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben we vlecht- en wave haren om diverse haarstylen mee te maken. We bestaan ruim 13  jaar en we doen ons werk met veel liefde en passie! In onze winkel hebben we een aparte haarstudio, waar we dagelijks bezig zijn met het passen en bevestigen van diverse confectie pruiken en haarwerken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk haar voor ons zelfbeeld kan zijn. Met mooi en vol haar voelen we ons goed en dat willen we graag zo houden.  Onze studio is voornamelijk gericht voor het plaatsen en modelleren van haarwerken en confectie pruiken.
Klanten die om medische redenen een haarwerk willen aanschaffen, kunnen dat bij ons in alle rust en privacy doen.
We hebben een afgescheiden ruimte, waar u op afspraak langs kunt komen.
Wij kunnen ook naar u toekomen, als u dat liever heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u zich informeren naar de mogelijkheden. U kunt binnen 5 dagen bij ons terecht. BC Haarstudio, helpt u graag verder!

Brooks Haarinstituut
Hazelaarstraat 98
2563 VM  Den Haag
070-3602427
Joke Janssens
/
info@brookshair.nl 
www.brookshair.nl 
Wij leveren confectiehaarwerk (Pruik) en combineren gezond perfectionisme met een persoonlijke benadering. Vakkennis en gedegen klantgerichtheid zijn de belangrijkste uitgangspuntenpunten. Bij het aanmeten van een haarwerk wordt verder gekeken dan alleen naar het uiterlijk. Een haarwerk moet perfect bij u passen en aansluiten bij uw unieke persoonlijkheid. Uw ideeën en wensen staan centraal.

Care Speciaal
Newtonweg 16
2952 BH  Alblasserdam
078-6919016
Carrie Meijer
06-14118765
info@haarwerkenspecialist.nl 
www.carespeciaal.nl 

Wij leveren confectiehaarwerk. Heeft u last van dun haar, pleksgewijze kaalheid of volledig haarverlies? We hebben een oplossing op maat voor ieder haarprobleem. Of heeft u geen haarprobleem maar wilt u eens voor de dag komen met een spectaculaire haardos? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres! Haarwerken en haaraanvullingen als modieuze verfraaiing van het uiterlijk zijn de laatste jaren sterk in opmars. In de vakkundige handen van onze haarwerkers bent u verzekerd van een betoverend kapsel!

Debby's Haarstudio

Rembrandtsingel 1
2902GR  Capelle a/d IJssel
010-4512740
Debby Stevens
/
info@debbyshaarstudio.nl 
www.debbyshaarstudio.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken (pruik). Wanneer u door omstandigheden uw haar verliest kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen mooie goed passende haarwerken met een zeer goede kwaliteit. Vaak is het aanmeten van een haarwerk een emotionele aangelegenheid. Wij ontvangen u dan ook graag in onze locatie aan de Rembrandtsingel 1. Hier zijn we volledig ingericht om in  een discrete en rustige sfeer uw wensen te bespreken en op zoek te gaan naar de perfecte oplossing voor uw haarprobleem.

Fresh Hair
Oude Watering 75
3077 XN  Rotterdam
085-3030967
Stephano Mac-Intosh
06-87719117
info@fresh-hair.nl  
www.fresh-hair.nl  
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Fresh-Hair onderscheidt zich door de focus voornamelijk te leggen op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en goede service. Bovendien bieden wij ongekend veel  mogelijkheden en opties voor onze haarwerken die bestaan uit: lace wigs, top closures, weaves en hairextensions. En dat in vele soorten en maten. Daarbij opereert Fresh Hair als één van de grootste online retailers in haarwerken en haarstukken in de Benelux

Haaratelier De Kroon
Heemraadstraat 5
3131 VG  Vlaardingen
/
Elzemieke Kalkman
06-45491010
haaratelierdekroon@gmail.com 
Onder Constructie 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik).

Haarhuys Dordrecht
Octant 131
3328 SJ  Dordrecht
078-6131313
Kirsten van Beusekom
/
info@haarhuysdordrecht.nl 
www.haarhuysdordrecht.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Mijn passie is om mensen blij te maken en iedereen te kunnen helpen. Kwaliteit leveren naar uw wensen en budget. Omdat ik alleen werk in mijn salon kunt u in volledige rust en privacy worden geholpen. Ik kan u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken. Mijn salon is goed te bereiken per auto of OV, parkeren is gratis voor de deur en ook de bushalte zit om de hoek van de salon! Naast Haarwerkster ben ik ook werkzaam als kapster. Vaak hoor ik dat men het prettig vind dat ik ook kapster ben omdat er hierdoor toch anders naar een kapsel gekeken word. Ik blijf het bijzonder vinden, dat ik iemand zo gelukkig kan maken met een mooi haarwerk en dat men de salon met een glimlach verlaat. Omdat men vaak ongelukkig is met de reden waarom hij of zij een haarwerk moet of wilt dragen, hoop ik dit gevoel zoveel mogelijk weg te kunnen nemen door u te helpen aan mooi haar zodat u weer stralend door het leven gaat.

Haarinstituut Westland / Aderans
Voorstraat 143
2685 EL Poeldijk
0174-621936
Kitty Verhagen
/
info@haarinstituutwestland.nl 
www.haarinstituutwestland.nl 
Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) en bieden oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw kapsel is voor uw gehele uitstraling. Het kenmerkt immers uw gezicht. Wij zijn gespecialiseerd in haarproblemen, haarverlenging, haaraanvulling en verschillende systemen op het gebied van haarverbetering en haarvervanging. Het is fijn om te weten dat u bij ons terecht kunt met alle vragen over uw haarprobleem. Rust, privacy en eerlijkheid staan bij ons voorop. Door gebruik te maken van de expertise van ons professionele team heeft u binnen zeer korte tijd een mooi, vol en verzorgd kapsel.

Haarwerken & Zo
Polderland 27
3344 EE  Hendrik Ido Ambacht
/
Rosita van Trigt-Braber
06-25025290
info@haarwerkenenzo.nl 
www.haarwerkenenzo.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Veel vrouwen en mannen hebben ermee te maken: haarverlies door de haarziekte Alopecia of door de bijwerking van chemotherapie. Men verliest vaak zelfvertrouwen en eigenwaarde. Maar dat hoeft niet te betekenen dat dit voor anderen ook zichtbaar moet zijn. Als u er zo “normaal” mogelijk uit wilt zien is een goede pruik of haarstuk tegenwoordig een heel normale oplossing. Door moderne technieken hoeft niemand meer te zien dat u een pruik draagt. Zaak is wel dat u zich goed laat voorlichten en begeleiden bij de keuze voor een pruik of haarstuk.

Hair and Livestyle Concept  / X-Change Real Brazilian Hair
Getijmolenerf 115
2807 GK  Gouda
Marylyn Vlijter
010-2262321
info@xchange-hair.com   
www.realhairbyxchange.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken. Al meer dan 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van Echt menselijk haar. Wij kopen onze producten direct in van onze vaste betrouwbare leverancier. Door de jaren heen zijn wij in kennis gegroeid en zijn wij altijd actief in het uitbreiden van onze producten en service.

Hairmasters Rosanna / Hairmasters Den Haag.
Ammunitiehaven 191
2511 XH  Den Haag
070 - 3630650
Marco Finkers
/
denhaag@hairmasters.nl 
www.hairmasters.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk (pruik). Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is het goed voor te stellen dat u hier in de eerste instantie onzeker van kunt worden. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk en wanneer u te maken krijgt met haaruitval is het goed voor te stellen dat hierdoor uw zelfvertrouwen afneemt. Bij Hairmasters helpen wij u graag om door middel van een haarwerk uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Dankzij de professionaliteit van onze medewerkers en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Wij adviseren u hier graag over, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is. Om in ieders wens te kunnen voorzien werken wij bij Hairmasters met verschillende soorten haarwerken, zowel voor vrouwen als mannen. Welk haarstuk voor u het meest natuurlijk is, hangt af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar de huidige staat van uw eigen haar en bespreken we uw wensen. Eén van onze specialisten helpt u graag met een persoonlijk advies om uiteindelijk tot het haarwerk te komen dat het best bij u past.

Hellywood Haircollection 
Duivenvoorde 252
2261 AN  Leidschendam
070-3698528
Yvonne Held
06-26604461
imm.held@gmail.com 
www.hellywoodhaircollection.eu

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Hellywoodwood Haircollection heeft verschillende haarwerkmodellen die geschikt zijn voor Europees en Blackhair. De haarwerken kunnen gedragen worden door zowel dames-, heren- en kinderen. Eén van de modellen is de Hellywood partial lacewig (HPLW). Dit unieke haarwerk is bedoeld om mensen met ernstige haarverlies te helpen hun zelfbewustzijn en levensvreugde in het dagelijkse leven terug te vinden. De HPLW bedekt plekken waar tot nu toe de haarindustrie nooit aandacht aan heeft besteed.

Hilde Kloosterman Haarwerken
Voorstraat 38                    Montesorriweg 1 Spreekuur locatie Ikazia Ziekenhuis
 3231 BJ  Brielle                3083 AN  Rotterdam
Hilde Kloosterman
06-24153241
info@hildekloosterman.nl 
www.hildekloosterman.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Voor begrip en wat het allemaal inhoudt wanneer je met haarverlies geconfronteerd te worden bent u bij mij aan het juiste adres, daar ik zelf ervaringsdeskundige ben met Alopecia Totalis. Tijdens onze eerste afspraak krijg je veel uitleg over de verschillende kwaliteitsklassen in haaroplossingen. Haar van echt haar of een mooie kunstvezel met elk zijn eigen voor,- en nadelen.  Ze zijn van de allerbeste kwaliteit met een hoog draagcomfort. Hier zie ik persoonlijk op toe en test ik ook zelf. Ik werk met de haaroplossingen (pruiken, haarstukken) van Gisela Mayer, Belle Madame, Stimulate, Rachel Welch, Follea, etc. De levertijden zijn circa 3-5 werkdagen. Indien wenselijk maak ik iets speciaal voor jou volledig op maat. Dit noemen we maatwerk en duurt circa 12 weken. Een haarwerk (pruik) heb je al zonder bijbetaling. Over het algemeen geldt hoe fijner de inknoping van het haar, hoe dunner de haardraad en hoe langer het haar hoe duurder. Waar je voor kiest hangt af van jouw haarsituatie, wat je er mee wilt kunnen doen en jouw wensen. Hier hebben we het over tijdens onze eerste afspraak.

Kapsalon Centraal in LUMC    Tijdelijk bezoekadres:
Albiniusdreef 2,                          Kempenaerstraat 65
2333 ZA  Leiden                          2341 GJ  Oegstgeest
Arie en Carla Plu
071-5156775
info@kapsaloncentraal.nl  
www.kapsaloncentraal.nl  

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik). Kapsalon Centraal is al ruim 20 jaar een gecertificeerde haarwerkleverancier gevestigd in het L.U.M.C ziekenhuis is Leiden. Wij bieden u professionele hulp op het gebied van haarwerken. Hierbij kunt u denken aan het aanmeten, het onderhouden en het kappen van het haarwerk. Onze salon, werkwijze en kennis voldoen aan de eisen van de stichting SEMH. Wij nemen u stap voor stap mee door het stappenplan van een haarwerk: Het eerste gesprek: tijdens het eerste gesprek is u wens heel belangrijk, daarna kijken wij samen naar een passend model en kleur. Ook kunnen wij meerdere haarwerken bestellen. dit duurt ongeveer 1 a 2 werkdagen. Dit allemaal is geheel kosteloos. Het tweede gesprek en het passen: zodra de de haarwerken binnen zijn, maken we vervolg afspraak. Tijdens deze afspraak passen wij allen haarwerken die voor u binnen gekomen zijn. Mocht het zo zijn dat er een haarwerk voor u bij zit dan gaan we samen het klanten dossier invullen zodat wij alle papieren in orde kunnen maken en de rekening kunnen indienen bij uw verzekering. Als dat is ingevuld krijgt u uitleg over het onderhoud en het opzetten. Ook kunt u informatie krijgen over verschillende mutsjes en bandjes.

Lancia Haartechniek
Wattstraat 46
2171 TR  Teylingen
Candy van Egmond
0252-221901
info@lancia-haartechniek.nl 
www.lancia-haartechniek.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik).Lancia Haartechniek is een gespecialiseerd bedrijf in haarwerk. Haarwerk is een verzamelnaam voor verschillende methodes van haaraanvullingen. Of het nu aanvullen van uw eigen dunnende haar betreft of vervanging van haar. Ons gemotiveerde team van haarwerkspecialisten zal u adviseren over de meest subtiele oplossing van uw minimale of grotere haarprobleem, voor noodzakelijke of meer luxe toepassing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijk haar uit de hele wereld zodat voor iedereen, voor elke haarstructuur, de juiste haarmatch gemaakt wordt.

Secrethair
Markt 54
2611 GW Delft
015-2138899
Jan Verhagen
/
info@secrethair.nl 
www.secrethair.nl 

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) en zijn al 35 jaar een vertrouwde naam en de specialist op het gebied van haarwerken, voor mannen en vrouwen. Dankzij het gebruik van de allernieuwste technieken op het gebied van haarwerken en haarstukjes kunnen wij iedereen een passende oplossing bieden voor zijn of haar haarprobleem. Wij voldoen aan al uw haarwensen, prettig en professioneel. SecretHair brengt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarwerken.
  
Wendy's Kapsalon
Floraweg 61
2371 AM  Roelofarendsveen
Wendy Bakker-Kuipers
06-51719508
info@wendykapsalon.nl 
www.wendykapsalon.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken en komen graag bij voorkeur bij u thuis om aan u de nodige persoonlijke aandacht te kunnen in uw eigenvertrouwde omgeving en of in onze salon. Wij zijn met name gespecialiseerd in het zoeken naar een oplossing van uw haarverlies t.g.v chemotherapie of bestralingen, maar ook bij dun haar of ander vormen van alopecia staan we vanzelfsprekend voor u klaar. Wij leveren nagenoeg alle merken en modellen haarwerken van synthetisch (bijv. cyber) tot aan echt haar (bijv. Europees).

X-Change Real Brazilian Hair
's-Gravendijkwal 4A
3014 EA  Rotterdam
Marylyn Vlijter
010-2262321
info@xchange-hair.com  
www.realhairbyxchange.nl 

Wij leveren confectiehaarwerken. Al meer dan 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van Echt menselijk haar. Wij kopen onze producten direct in van onze vaste betrouwbare leverancier. Door de jaren heen zijn wij in kennis gegroeid en zijn wij altijd actief in het uitbreiden van onze producten en service.