Inschrijven technische dag of examen Basis Haarwerkspecialist

Inschrijven technische trainingsdagen of examen Basis Haarwerkspecialist. Het aanmeldingsformulier hiervoor is onderaan deze pagina.

De eerste Technische dag is op maandag 15 april 2019 en wordt gehouden in het nieuwe pand van De Rooi Pannen aan de  Fellenoordstraat 93, 4811 TH, Breda (goed bereikbaar en gratis parkeren). Er  worden trainingen gegeven door de opleiders Kees de Baat en Luc Cosemans, die afgestemd zullen zijn op het examen van 17 juni 2019.

De volgende 2 trainingen worden gegeven:
1)  Kniptechnieken in haarwerken en het (re)stylen van haarwerken.
Deze training wordt gegeven door ‘Luc Cosemans’.
U wordt getraind in kennis en vaardigheden om ieder haarwerk het gewenste model en uitstraling te geven. Door toepassing van de juiste kniptechnieken en het werken met hitte stylingtools (föhn, stoomapparaat, krultang, stijltang).

2) Repareren van haarwerken
Deze training wordt gegeven door ‘Kees de Baat’.
U wordt getraind in kennis en vaardigheden om de meest voorkomende reparaties/correcties aan de haarwerken uit te kunnen voeren.  

De kosten zijn voor deze dag € 260,- voor leden (niet leden betalen € 90,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De tweede Technische dag is op maandag 20 mei 2019 en wordt ook gehouden in het nieuwe pand van De Rooi Pannen aan de  Fellenoordstraat 93, 4811 TH, Breda (goed bereikbaar en gratis parkeren). Er worden 2 volwaardige trainingen gegeven die afgestemd zullen zijn  op het examen van 17 juni 2019. De onderwerpen zullen zijn uit de modules;  'Ontwerpen Haarwerken en 'Afleveren Haarwerken'. De kosten zijn voor deze dag € 260,- voor leden (niet leden betalen € 90,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De derde Technische dag is op maandag o2 september 2019. Er worden 2 volwaardige trainingen gegeven die afgestemd zullen zijn op het examen van 11 november 2019. De onderwerpen zullen zijn uit de modules;  'Onderhoud / Behandeling Haarwerken' en 'Reparatie Haarwerken'. De kosten zijn voor deze dag € 260,- voor leden (niet leden betalen € 90,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De vierde Technische dag is op maandag 21 oktober 2019. Er worden 2 volwaardige trainingen gegeven die afgestemd zullen zijn op het examen van 11 november 2019. De onderwerpen zullen zijn uit de modules;  'Ontwerpen Haarwerken' en 'Afleveren Haarwerken'. De kosten zijn voor deze dag € 260,- voor leden (niet leden betalen € 90,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Examen Basis Haarwerkspecialist

Dit jaar worden twee examen dagen gehouden op maandag 17 juni en op maandag 11 november. Het aantal beschikbare plaatsen is per examendag beperkt tot 10 kandidaten. Het examenprogramma ziet er als volgt uit: In de ochtend wordt in 2,5 uur tijd eerst de theorie afgenomen op 9 onderdelen, te weten; 'Sociale Communicatievaardigheden', 'Kennis haarverlies', 'Kennis echt (mensen) haar', 'Kennis synthetisch haar', 'Kennis haarwerken en materiaal', 'Kennis ontwerpen en aanmeten haarwerk', 'Kennis afleveren haarwerk en nazorg', 'Kennis onderhoud en reparatie haarwerk' en 'Kennis kwaliteitseisen' met 54 multiplechoice vragen en 36 open vragen. In de middag wordt het praktijkgedeelte in 3 uur afgenomen. De 4 onderdelen zijn 'ontwerpen/aanmeten', 'afleveren', 'onderhoud' en 'reparatie' met 7 opdrachten. De kosten voor het examen zijn € 460,- voor leden (niet leden betalen € 190,- meer). Voor de lunch wordt gezorgd.

Gebruik het formulier om u in te schrijven en graag tot ziens.

 

Inschrijven Technische dagen of Examen Basis Haarwerkspecialist

Maak een keuze
Maak een keuze