SEMH SEMINAR 2020

SEMH houdt een seminar op maandag 05 oktober 2020 in Congrescentrum De Werelt te Lunteren. De voorberei­dingen zijn in volle gang en het belooft een interessante middag te worden. De acteurs die de praktijk­situaties gaan spelen zijn ook al druk aan het repeteren.  Mocht u willen komen meld je dan HIER aan.
Het programma biedt de deelnemers de mogelijkheid om tijdens het seminar, op meerdere momenten, de beursvloer te bezoeken: onze relaties willen wij de gelegenheid bieden om zich hier aan de deelnemende bedrijven te presenteren. Dit zijn veelal SEMH erkende bedrijven die hulpmiddelen aanmeten in leveren, zoals haarwerkbedrijven, orthopedisch schoen- en instrumentmakerijen, leveranciers van therapeutisch elastische kousen, borstprothese leveranciers, audicienbedrijven, leveranciers van diabetes-, continentie-, stoma- en wondverzorgingsmaterialen. Voor veel fabrikanten en toeleveranciers kan dit een aantrekkelijke mogelijkheid zijn om met deze doelgroep persoonlijk in contact te komen. 
Als u ook op de beursvloer wilt staan kunt u een beurstafel bespreken of je HIER aan te melden. Er zijn beurstafels van verschillende afmetingen en uw beursplek is voorzien van stoelen en stroom. U kunt de beurstafel vastleggen door ons formulier in te vullen. Uiteraard zijn wij graag bereid eerst uw eventuele vragen over de beursvloer te beantwoorden. Een telefoontje naar ons secretariaat is dan voldoende. Ook kunt u uw interesse per mail doorgeven aan ons secretariaat via info@semh.info. U ontvangt dan alle informatie hiervoor.

Wellicht tot ziens op 05 oktober!