« Bravis Ziekenhuis Roosendaal»

Gepubliceerd op 19-05-2021

Bij het Bravis Ziekenhuis werden patiënten die in aanmerking komen voor een haarwerk tgv de behandeling die ze moeten ondergaan doorverwezen naar een pagina met links naar vreemde, achterhaalde en oude websites. Zoals bijvoorbeeld  “www.thgn.nl” en “Puik Voor Elkaar”. Terwijl je zou verwachten dat er op die pagina gewoon een link in zou staan met een overzichtelijke lijst van haarwerkbedrijven die erkend medisch hulpmiddelenleverancier zijn. HSBN heeft het Bravis ziekenhuis hierop gewezen.

Het Bravis Ziekenhuis was het met HSBN eens dat dit aangepast moest worden, maar ze wilde geen lijst met leveranciers meer aan patiënten verstrekken, omdat het lastig is om deze actueel te houden. Graag wilde het Bravis Ziekenhuis hierover advies van HSBN.

Het gegeven advies was dat het Bravis Ziekenhuis een link voor de patiënt gaat hanteren waarbij alle erkende haarwerkbedrijven naar voren komen en dat deze te selecteren zijn op postcode. Het kan efficiënter zijn dat wanneer het Bravis Ziekenhuis met name patiënten voornamelijk uit de regio heeft om die haarwerkbedrijven uit dezelfde regio extra naar voren te halen.

Het Bravis Ziekenhuis heeft dit advies van HSBN ter harte genomen en heeft haar pagina aangepast.

https://www.bravisoncologiecentrum.nl/leefgebieden/uiterlijke-veranderingen/haaruitval     

om vervolgens door te klikken naar

https://www.verwijsgidskanker.nl/zorgaanbieder/18/haarwerker 

logo-Bravis-1621432468.jpg