Opleidingsboek voor de Haarwerkspecialist

Dit is in Nederland het eerste officieel uitgegeven opleidingsboek voor de haarwerkspecialist. Een objectief didactisch verantwoord opleidingsboek op MBO/HBO niveau om je het vak van haarwerkspecialist eigen te maken en wat tegelijkertijd een allesomvattend naslagwerk is voor de haarwerkspecialist. Het is een (z)ware zoektocht geweest om alles wat relevant is wat betreft haarwerken goed, logisch en kloppend neer te zetten, maar uiteindelijk is het gelukt. Met als resultaat dit boek, 

16.jpg

Hopelijk zal dit boek bijdragen aan het begrip van ieder hoe interessant, veelzijdig, technisch en mooi het vak is van de haarwerkspecialist.

Dit boek bevat ook de verplichte stof voor het examen haarwerkspecialist en ga je een van de geaccrediteerde bij- en nascholingen volgen dan vormt dit boek daarvoor het uitgangspunt.

 10.jpg 17.jpg 

12.jpg

Kortom  het 'Opleidingsboek voor de haarwerkspecialist' is een ‘must have’ voor iedereen die zich bezighoudt met het mooie vak van haarwerkspecialist.

8.jpg 4.jpg foto2.jpg

Het bestellen gaat eenvoudig. Stuur een email naar info@hsbn.nl met de mededeling: Bestelling Opleidingsboek, het aantal en het factuur en/of post adres.

Wanneer het boek op voorraad is wordt er naar je emailadres de bijbehorende factuur gestuurd. Zodra de factuur voldaan is wordt het boek naar je toegestuurd.

De kosten van het boek zijn € 79,95 excl. Btw en verzendkosten.