Bestuur HSBN

Mag ik me even voorstellen..... Mijn naam is Peter van Hoek, ben 56 jaar oud, getrouwd en heb twee dochters. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de haarwerkbranche en heb in die periode veel kennis en ervaring opgedaan. Al reeds in een flink aantal commissies en besturen binnen de haarwerkbranche gezeten en daar getracht mijn steentje aan bij te dragen. In mijn functie als voorzitter van de HSBN hoop ik een goede praktische bijdrage te kunnen leveren aan de haarwerkbranche. Samen met de leden en het bestuur hebben we al iets moois neergezet. Een vereniging die zich met name gaat inzet om de saamhorigheid tussen haar leden te vergroten en tegelijkertijd de belangen  van die zelfde leden op de eerste plaats zet. Mocht u vragen hebben of op- en aanmerkingen neem dan gerust contact met mij op.

 

Mag ik me even voorstellen...... Natascha Drieshen, getrouwd en moeder van twee zonen. In 1993 heb ik de stap gezet om voor mijzelf iets op te gaan bouwen, namelijk 'Pruikensalon Natascha'. Mijn zaak is een goede afspiegeling van mezelf; 'laagdrempelig, gezellig, collegiaal, klantgericht, veel kwaliteit en goede service'. Wat als een droom begon is voor mij werkelijkheid geworden en na ruim 28 jaar is mijn werk nog steeds mijn grootste passie. Met die zelfde passie wil ik mij ook gaan inzetten voor collega haarwerkers. Ik zie onze vereniging, de HSBN, als grote toegevoegde waarde in de haarwerkersbranche. De manier om samen te werken aan kwaliteit, kennis, rechtvaardigheid en saamhorigheid. Als secretaris van het bestuur HSBN maak ik graag kennis met jullie. Graag tot ziens, warme groet...Natascha.

 

Mag ik me even voorstellen...... Mijn naam is Miranda Swinkels, 51 jaar oud en heb een eigen haarwerksalon genaamd Articoupe. Ik ben inmiddels 27 jaar getrouwd en wij hebben een zoon van 22. Op mijn 14e begonnen in het kappersvak, omdat het mij altijd heeft aangesproken en ik gepassioneerd ben door haar (haarwerken). Hiermee ben je ook creatief bezig en beteken je veel voor de mensen. Twaalf jaar geleden ben ik begonnen in de haarwerkbranche en sinds tien jaar heb ik een eigen haarwerksalon. Ik ben hiermee begonnen, omdat alopecia bij mij in de familie voorkomt en ik zelf ook dragende ben van een haarstuk door alopecia androgenetica. Ik help graag mensen die haarproblemen ervaren, omdat ik weet wat het is om een dergelijk probleem te hebben. Ik hoop dat ik veel voor de HSBN kan blijven betekenen en zal hiervoor mijn uiterste best doen.

 

Mag ik me even voorstellen..…. Mijn naam is Hans Roodbeen, ben 57 jaar, getrouwd en heb een zoon en dochter. Samen met mijn vrouw Diana Paul hebben wij al vele jaren een haarwerk bedrijf in Rotterdam, 'Allround Haarwerken'. Ons bedrijf bestaat al  meer dan 34 jaar en wij vervaardigen  maathaarwerken van echt haar. Onze passie ligt dus ook juist op dit gebied.

Wij hopen deze kennis op dit gebied en onze ervaringen in de haarwerkwereld aan de brancheorganisatie HSBN ten goede te laten komen,  om zo een goede afspiegeling te creëren in de haarwerkbranche. Waardoor de HSBN onder meer samen met Peter, Natascha en Miranda, maar vooral met haar leden, een branche vereniging zal zijn voor de echte haarwerker.