« Ledendag HSBN 20 maart 2023»

Gepubliceerd op 23-03-2023

Maandag 20 maart 2023 was het zover. Eindelijk weer een echte ledendag van HSBN. Het werd gehouden in het 'Van der Valk Hotel Breukelen'. Voor velen was het een feest van herkenning van (oud) collega's. Langzaam maar zeker zitten inmiddels alle gerenommeerde haarwerkbedrijven bij HSBN. Ook voor de haarwerkspecialisten van  de 'jongere' haarwerkbedrijven was het prettig om iedereen nu te ontmoeten. Het verliep allemaal  in een uitstekende sfeer en er werd heel wat afgepraat en informatie uitgewisseld. Met meer dan 80 aanwezigen was het een gezellige drukke boel. Om half tien was de inloop met koffie/thee/frisdrank en diverse versnaperingen. In de tussentijd hadden de leveranciers Aderans en Finkers Hairdesign aan weerskanten van de 'zaal' hun stand mooi opgezet. Klokslag tien uur heette de voorzitter Peter van Hoek, namens de overige bestuursleden  Hans Roodbeen, Miranda Swinkels en Natascha Drieshen, alle aanwezigen van harte welkom en startte de ledendag. Vervolgens gaf de voorzitter kort het woord aan de directeur van SEMH, René Ungerer, die samen met Magdaleen Treur namens SEMH op uitnodiging aanwezig waren. René Ungerer gaf in het kort weer, dat vanaf de oprichting van HSBN er al meteen een zeer goede samenwerking was en dat is altijd zo gebleven. Er werd gememoreerd  dat in januari 2017 de eerste bijeenkomst van HSBN was gehouden op het toenmalige kantoor van SEMH in Alphen a/d Rijn met exact nul leden en zie waar we nu staan. De voorzitter doorliep ongeveer een uur lang duidelijk waar HSBN zich de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden en wat de uitdagingen voor nu en in de toekomst zijn. Daarna gaf de penningmeester Natascha Drieshen een heldere uitleg over de jaarcijfers. HSBN staat er gezond voor.

Foto ALV 2023 3.jpg

Op het eind werd Marjo van Son in het zonnetje gezet. Na 7 jaar heeft zij besloten om niet langer als adviseur van het bestuur van HSBN aan te blijven, die taak zit er volgens haar op. Het bestuur van HSBN heeft veel te danken aan de suggesties, correcties en adviezen van Marjo van Son. Met name de voorzitter Peter van Hoek maakte daar veelvuldig gebruik van. Om kwart over twaalf was het tijd om de inwendige mens te verwennen en dat gebeurde met een goede uitgebreide lunch, met voor ieder wat wils.

Foto ALV 2023 7X.jpg

In de lunchpauze bereidde de leveranciers hun technische middag voor en om half twee was het zover. De aftrap werd genomen door het team van Finkers Hair Design met Roy Finkers, Esther Bijen en Melanie van den Berg. Roy gaf een heldere uiteenzetting over de verschillende manieren van het bevestigen van haarwerken. Daarna werd het stokje overgenomen door het team van Aderans met Wim Welvaarts, Sandra Hoek, Romy Stip en Veronique Celeste die de onderwerpen Cyberhair/V-Hair; High Heat Fiber Ellen Wille en Christine Headwear Turbans op een vlotte manier behandelden. Na afloop kregen de aanwezigen bij beide stands  nog volop aanvullende informatie. Voordat we het wisten was de gehele dag alweer voorbij en met een goed gevoel werd er van elkaar afscheid genomen. Op naar de volgende ledendag HSBN, want deze is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Foto-ALV-2023-12-1679652940.jpg