« Nieuwe aanbieder declareren!»

Gepubliceerd op 16-06-2021

Haarwerk Declareren.nl  is een nieuwe speler aan het front van het declareren van het hulpmiddel haarwerk. Zij bieden geen eigen declaratiesoftware aan, maar richten zich naar eigen zeggen geheel op de servicekant. Wanneer jouw bedrijf bij het declareren gebruik maakt van ‘Zorgadmin’ of ‘Vlotsolutions’ dan is dit verder voor jou niet van toepassing. Maar als je de declaraties met het LH-Entry programma nog zelf uitvoert en dit lastig vindt kan Haarwerk Declareren.nl misschien uitkomst bieden. Haarwerk Declareren.nl stelt dat zij zich in betrekkelijk korte tijd heeft gespecialiseerd  in het declareren van haarwerken voor de erkende haarwerkspecialisten.

Volgens Haarwerk Declareren.nl zijn haar sterke servicepunten, de volgende:

 ·        Geen opstartkosten;

·        Een scherp en op maat gemaakt maandtarief;

·        Geen verrassingen;

·        Regelmatige rapportage;

·        Maandelijks opzegbaar;

·        Indienen wanneer en hoe het je uitkomt;

·        Gemakkelijk en veilig indienen;

·        Door onze ‘verwerkersovereenkomst’ zijn wij in staat om zowel de declaratie als het eventuele contact met de zorgverzekeraar,      VECOZO en Promeetec te verzorgen;

·        De vergoedingen vanuit de declaraties worden door de zorgverzekeraars rechtstreeks op de bankrekening van de haarwerkspecialist overgemaakt.

 Haarwerk Declareren.nl zegt dat het volledig ontzorgen van de haarwerkspecialist rondom declaraties, haar prioriteit is.

 HSBN is altijd geïnteresseerd in initiatieven en/of ontwikkelingen die het werk van haar leden mogelijk makkelijk kunnen maken. Of Haarwerk Declareren.nl daadwerkelijk een toegevoegde waarde voor de haarwerkspecialist is moet de praktijk nog uitwijzen, maar de insteek is positief. Vandaar dat HSBN  het onder de aandacht brengt bij haar leden zonder het vooralsnog aan of af te raden. Het dient hierbij gezegd te worden, dat Promeetec (leverancier van het LH-Entry programma) een soortgelijke dienst aanbiedt.

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Deborah Schrauwers, zij is de contactpersoon bij Haarwerken Declareren.nl

Telefoon:  0342-221585

Email: info@haarwerkdeclareren.nl 

Website: www.haarwerkdeclareren.nl 

 

Logo-Haarwerk-Declareren-nl-1623835311.jpg