Technische dag 06 november 2017

De 3e technische dag van de HSBN en de laatste van dit jaar 2017 is op maandag 06 november gehouden. In de Rooi Pannen te Breda, waar alles weer op en top geregeld was. De sfeer was weer prima en dit kwam mede door de enthousiaste deelnemers die collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan. De HSBN heeft met de in korte tijd opgedane ervaring er veel vertrouwen in dat zij haar ambitieuze educatieplannen voor 2018 succes vol kan gaan uitvoeren. Ruim 10 maanden nadat de HSBN actief is geworden is zij al leidend op het educatiegebied van haarwerksprecialisten en daar zijn we trots op. Dit beloofd wat voor de toekomst.

Hier een kleine impressie van deze dag:

De deelnemers worden door Peter van Hoek, de voorzitter van de HSBN, van harte welkom geheten en wenst ieder een leerzame en leuke dag toe. Net als de vorige keer vertelt hij alvast een beetje wat de plannen zijn voor 2018. Tevens deelt hij mede dat op maandag 8 januari een ledenvergadering van de HSBN gehouden zal worden.

Om 10:30u.begint de 1e Masterclassgegeven doorInge vanLiempt. Zij laat zien hoe ons brein werkt. Dit doet zij op de van haar reeds bekende professionele manier, waarbij ze aanstuurt op diepere gesprekken en discussies met de deelnemers.

Technische dag HSBN 20171106 09.jpg

Technische dag HSBN 20171106 11.jpg

Om 11:55u. is het alweer tijd voor de 2e Masterclass met Jan Weijmer. Deze keer wordt het inknippen van een haarwerk bij een aflevering behandeld. Zoals we gewend zijn heeft Jan Weimer geen gebrek aan belangstelling voor zijn kunsten.

Technische dag HSBN 20171106 12.jpg

 

Een eenvoudige doch lekkere lunch bereidt door de RooiPannen staat klaar vanaf 13:15u. en een ieder kan even energie bijtanken.

 

De 3e en laatste Matserclass van vandaag, maar ook meteen van dit jaar wordt vanaf 14:15u. gegeven door Magdaleen Treur. Zij is werkzaam bij de SEMH en vertelt over de erkenningsregeling HWK en dan met name over de kwaliteitseis betreffende de outputmeting. Hiermee wilt zii een discussie uitlokken met de deelnemers en dit lukt goed. Onder meer wordt duidelijk dat er voor de HSBN en de SEMH veel werk aan de winkel is om te voldoen aan de zienswijzes van de haarwerkspecialisten.

Technische dag HSBN 20171106 18.jpg

 

Na afloop, inmiddels is het 15:45u. geworden, en krijgen alle deelnemers de benodigde certificaten. Nog even een laatste controle of het allemaal klopt.

Technische dag HSBN 20171106 06.jpg