Vraag en Aanbod

Verkopen Haarwerkbedrijf

Op deze pagina staan  personen en bedrijven die op korte termijn hun haarwerkbedrijf willen verkopen. Om wat voor reden dan ook.  Wanneer u hieronder een haarwerkbedrijf vindt die wellicht voor u interessant is om te kopen, dan kun u het formulier hiernaast invullen. (Op een mobiele telefoon, moet u voor het formulier helemaal naar beneden scrollen.) Vul het formulier volledig in en druk op 'verzenden'.

Wanneer u ook op deze pagina wil komen te staan, om uw haarwerkbedrijf te verkopen, druk dan HIER

verkopen-01665906494.jpg

Voor overname aangeboden:

Nr. 01: Haarwerkbedrijf Brooks Haarinstituut

Hazelaarstraat 98

2563 VM  Den Haag

Provincie; Zuid Holland

www.brookshair.nl

KvKnr.: 27052948

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak

Eigenaresse: Joke Janssens

Achtergrond:

-In de afgelopen decennia heeft Joke Janssens met veel passie, voldoening en plezier het vak van haarwerkspecialist uitgeoefend. Haar haarwerkbedrijf  ‘Brooks Haarinstituut’ heeft zij in de markt gezet en uitgebouwd tot een begrip in Den Haag.

-Alles is eindig en nu is ook de tijd voor Joke Janssens gekomen om van haar welverdiende pensioen te gaan genieten. Daarom wil zij haar haarwerkbedrijf Brooks Haarinstituut verkopen en graag haar huidige trouwe klantenportefeuille overdragen aan een kwalitatief minstens zo goede opvolger.

Het bedrijf met haar producten en diensten:

-In 1978 is Brooks Haarinstituut gestart als kapsalon en vanaf 2005 tot heden is het een volwaardig erkend haarwerkbedrijf.

-Het haarwerkbedrijf Brooks Haarinstituut levert maathaarwerken en confectiehaarwerken met zowel echt haar, synthetisch haar of een mix van beiden. Ook allerlei aanverwante accessoires, cosmetische- en bevestiging producten behoren tot het standaard assortiment. Met alle tussenleveranciers/groothandels van haarwerken in Nederland onderhoudt Brooks Haarinstituut goede contacten.

-Brooks Haarinstituut is vanzelfsprekend een gecertificeerd haarwerkbedrijf en daardoor een erkend zorgleverancier. Zij is aangesloten bij SEMH en HSBN. Het haarwerkbedrijf heeft zorgovereenkomsten met alle zorgverzekeraars afgesloten. Hierdoor kan Brooks Haarinstituut de eventuele vergoeding voor de klanten bij de zorgverzekeraars direct declareren.

-Het klantenbestand van Brooks Haarinstituut is het best te omschrijven als waardevast. Er is zeer weinig verloop en het aantal vaste klanten zit boven de 150. Nieuwe klanten komen voornamelijk door de goede mond op mond reclame, verwijzing vanuit de zorgverzekeraars, huisartsen en zorginstellingen en de overzichtelijke informatieve website van Brooks Haarinstituut.

Pand:

-Het is een ruime  gelijkvloerse gerenoveerde huurpand van 120 m² met daaraan een tuin van ook 120 m².  Door zeer recente aanpassingen op het gebied van isolatie en verwarmingsapparatuur is het pand als energiezuinig te bestempelen.

-De indeling van het pand is efficiënt. Er is een hal met een receptie en toegang tot het toilet, een wacht/ontvangstruimte, een kappersgedeelte met 7 stoelen, een complete haarwerkruimte van 22 m² die aan alle vereisten voldoet en er is een ruime kantoor annex opslag ruimte.

Locatie:

-Gelegen in een woonwijk, vlakbij het centrum van Den Haag en dichtbij de ziekenhuizen ‘Haga’ en ‘Bronovo’. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

-Vlak voor de deur en/of direct in de buurt is het makkelijk en gratis parkeren.

Financiële situatie:

Brooks Haarinstituut is financieel gezond, maakt winst en heeft geen lopende leningen en/of kredieten.

Personeel:

Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Overgangsperiode na overname:

In onderling overleg wordt een bepaalde overgangsperiode vastgesteld, die beide partijen nodig achten om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op alle fronten zal desgewenst Joke Janssens dan ook haar kennis en vaardigheden delen met haar opvolger(s).

Interesse?:

Bent u geïnteresseerd in een eventuele overname, vul dan het 'formulier potentiële koper' hier rechtsboven aan in!

Nr. 02: Haarwerk Instituut Nederland V.O.F

Burg. Grothestraat 41 B

3761 CK Soestdijk

Provincie: Utrecht

www.haarwerkinstituut.nl 

KvKnr.: 27052948

Bedrijfsvorm: V.O.F.

Eigenaar: Gerard van Dijk / Marieke Lugas

Achtergrond:

-

Het bedrijf met haar producten en diensten:

-De kernactiviteiten van het bedrijf zijn : leveren van confectie- en maathaarwerken inclusief onderhoud.

-Haarwerk Instituut Nederland V.O.F. is een gecertificeerd haarwerkbedrijf en daardoor een erkend zorgleverancier. Zij is aangesloten bij SEMH en HSBN. Het haarwerkbedrijf heeft zorgovereenkomsten met alle zorgverzekeraars afgesloten. Hierdoor kan  Haarwerk Instituut Nederland V.O.F. de eventuele vergoeding voor de klanten bij de zorgverzekeraars direct declareren.

Pand:

-Het is een huurpand

Locatie:

-Het pand is gelegen tussen Paleis Soestdijk en centrum van Soest in, aan een doorgaande weg. Het is vrijstaand gelegen achter een kapsalon met parkeerruimte. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan de weg.

Financiële situatie:

-Bedrijf is financieel gezond. Inzage in cijfers kan pas later in het verkoopproces

Personeel:

-Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verkoopprijs:

=Wordt bekend gemaakt verderop in het (ver)koopproces.

Tijd tot verkopen van het haarwerkbedrijf binnen:

0-3 maanden

Overgangsperiode na overname:

-In onderling overleg kan een bepaalde overgangsperiode worden vastgesteld, die beide partijen nodig achten om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Interesse?:

-Bent u geïnteresseerd in een eventuele overname, vul dan het 'formulier potentiële koper' hier rechtsboven aan in!